Vaknade tidigt, redan kl 06:00, antar att jag har lite resfeber. Efter en kopp kaffe och en cigg gick jag och la mig en stund till. Runt 10 fick Niklas för sig att han skulle iväg till ett köpcenter för att köpa AirPods. Jag stannade kvar för att börja packa lite. Igår fick vi köpa en till resväska eftersom vi köpt lite för mycket saker. Vi har en väska fylld med presenter av någon anledning.

 

Innan jag började packa satte jag igång Spotify på telefonen och lade den på fönsterblecket. Eftersom det är lika tråkigt att packa som att städa så behövde jag en stärkande cigg innan så jag gick ner för att ta några bloss.

 

När jag kom tillbaka så fungerade inte koden in till lägenheten, jag försökte flera gånger men det hjälpte inte. Telefonen hade jag olyckligtvis glömt inne i lägenheten och jag hörde hur Johans fredagslåtslista hånade mig från andra sidan dörren. Det är inte längre min favoritlista då det inte är speciellt gött å leva utelåst i trettio graders värme utan vatten. Efter 20 minuter gick jag och satte mig utanför för att vänta på Niklas som dök upp en timma senare.

 

Han frågade varför jag satt utanför, jag förklarade med gråten i halsen att låset gått i baklås. Niklas gjorde även han ett försök att ta sig in utan resultat. Niklas kontaktade våra värdinnor som svarade omgående och beställde en låssmed.

 

Vi åkte iväg till starbucks och tog en kaffe medan vi väntade. En timma senare skrev Taffy till oss att allt var fixat och att batteriet tagit slut i koddosan. Vi körde tillbaka och hittade ett presentkort som Taffy köpt till oss i en chokladbutik som plåster på såren. Vilket var en fin gest. Nikla anklagar dock mig för att batteriet tog slut då jag röker hela tiden och måste gå in och ut.

 

Efter den lilla fadäsen packade vi och sen åkte vi till Beverly Hills för att jag skulle fixa naglarna. Jag fick en snilleblixt och gjorde riktigt vassa naglar vilket såhär i efterhand var väldigt korkat då jag inte kan skriva normalt, jag kan inte klia mig för jag får rivsår överallt. Den där räven bakom örat är tydligen inte så slug den verkar ha fått skabb.

 

 

Medan jag fixade mina naglar beslöt sig Niklas för en fotmassage för 40 dollar, av någon märklig anledning har han inte lärt sig av sitt misstag med Hollywoodfruarna så kalaset slutade på 110 dollar då han sa ja till en massa extra saker.

 

Efter vår skönhetseftermiddag åkte vi och åt mat och sen köpte Niklas AirPods medan jag stod utanför och försökte undvika att ge mig själv fler rivsår.