De sista dagarna i Amerikat har vi bestämt oss för att ta det lugnt. Jag sov lite väl länge och medan jag sov var Niklas iväg och handlade lite och deltog i en protest för black lifes matter. Jag tror dock inte han deltog, han körde snarare igenom demonstrationen och var livrädd för alla poliser som höll koll på demonstrationen.

 

Jag vaknade en första gång runt nio, då rökte jag lite och åt frukost, sen gick jag och la mig och råkade sova till klockan ett. Planen då var att gå lägga mig vid poolen för att sola och läsa men någonstans på vägen kom jag på att jag inte alls är en ”hängavidpoolenmänniska” så jag frågade Niklas om vi inte skulle ta en tur till Hollywood. Han var inte sen på att tycka det var en lysande idé.

 

Innan Niklas var klar med allt så gick jag ner och rökte lite. En man som bor här kom ner och pratade lite. Han hette Rick. Han var inte lika trevlig som Brian igår. Brian gled in i sin flashiga Mercedes och jag berömde hans bil och fick som svar ”do you wanna go for a ride?”. Jag avböjde vänligt men bestämt då jag inte var helt säker på att han inte är en seriemördare. Jag har nämligen läst en artikel om att det finn 50-100 aktiva seriemördare i USA.

 

 

Vi tog bilen och påbörjade vår resa mot Hollywood. Niklas höll på att köra ihjäl oss på vägen då han missade ett rödljuse och fick tvärnita. Åkturen med Brian i nr 12 verkade vid detta laget mycket säkrare än att åka med Niklas.

 

Vi kom fram till Walk of fame och gick och kollade lite på stjärnorna innan vi kom på att vi sett alla stjärnor innan och beslöt oss för att besöka vaxmuseumet istället.

 

När vi kom in så stod vi och väntade en stund på några turister som tog kort men efter en stund insåg vi att det var en vaxdocka med en kamera så vi kollade oss lite försynt runt för att se så att ingen hade sett oss.

Den första kändisen vi träffade var Justin, ja jag och han är så tighta att vi kallar varandra vid förnamn.

 

 

Efter Jusin så raggade vi lite på Angelina men hon ville inte följa med oss hem men vi fick ta på hennes bröst så det var generöst.

 

 

Efter Angelina så hängde Niklas med Will Smith en stund innan han hittade en maffiasnubbe som han drack lite kaffe med och snortade kokain.

 

 

Till Niklas stora glädje hade Forrest Gump hittat till museumet.

 

 

Efter Forrest tog jag en fika med Hannibal Lector, han bjöd på kaffe med pirog. Jag vill inte tänka på vad han lagt i pirogen men god var den. Kaffet var lite svagt.

 

 

Efter kaffet tog jag en rond mot Rocky som jag blev så trött av att jag köpte in mig på en Hollywoodfru upplevelse som visade sig vara mindre angenäm än den Niklas fick igår. Jag sprang ifrån salongen med andan i halsen och tog en cykeltur med E.T.

 

 

När jag med livet knappt i behåll hittade Niklas igen så stod han och flirtade med en gulklädd brud från Kill Bill och larvade sig med MJ.

 

 

Som tur väl var så träffade jag två stiliga män på vägen ut som båda ville dansa med mig.

 

 

I början av turen så hängde jag även en stund med Snoop Dog, han bjöd mig på cigg och efter en liten stund blev jag väldigt fnittrig och yr i skallen.

 

 

Vi gick nöjda ut ur museumet och åkte tillbaka till lägenheten för att laga mat.