Jag avslutade kvällen igår med en cigg och höll bokstavligen på att svimma när en råtta större än Vito kom springandes över mina fötter. Jag har aldrig sett en sån stor råtta i hela mitt liv. Allt är större i Amerikat tydligen.

 

Morgonen inledde jag i vanlig ordning med cigg och kaffe trots min skräckupplevelse igårkväll. Efter morgonrutiner så satte jag mig och sorterade mina kuponger för dagens shopping.

 

Efter frukosten så körde Niklas mig till Citadel outlets. Han själv hade bokat in sig på massage i Beverly Hills.

 

De första två timmarna på outleten infann sig inte shoppingdjävulen riktigt och jag strosade mest runt. Efter ett besök i Levisbutiken small det till och jag började spendera dollars som en galning. Jag kollade på klockan och undrade vart Niklas tagit vägen då han varit borta i nära fyra timmar.

 

Niklas kom och hämtade upp mig runt fem och såg lite lätt skamsen ut. Jag frågade honom om massagen varit bra och han svarade kort ja. Jag krävde en mer utförlig beskrivning då jag såg att det var något som tryckte honom.

 

Han började berätta med andan i halsen och tårar i ögonen. När han kom in till massagesalongen visade det sig att han fick sällskap av nio rika damer med silikon lite varstans. Han fick ta på sig ett par stringtrosor och sätta sig med damerna och dricka champagne och äta frukt medan de väntade på sina massörer. När massörerna kom så höll Niklas på att springa därifrån eftersom 10 män med mycket muskler och bar överkropp kom för att serva sina kunder. Massagen inleddes med att Niklas man duschade honom. Efter det blev han inledd i ett rum där han fick sin massage. Efter massagen blev han visad till en ångbastu som han fick dela med de nio lättklädda damerna. Efter ångbastu fick han en bodyscrub av sin massör. Efter bodyscruben fick Niklas och damerna sitta och ta det lugnt och avnjuta lite mer champagne och frukt innan det var dags för ansiktsbehandling. Hela behandlingen avslutades med att massören duschade Niklas igen och smörjde in honom med bodylotion.

 

Jag frågade vad Niklas massage kostat och Niklas svarade att man inte kan sätta ett pris på en Hollywoodfruupplevelse. Efter lite tjat så berättade han att ”upplevelsen” kostade honom 400 dollar. Helt plötsligt är det inte jag som står för resans dummaste köp. För tillfället så är jag väldigt nöjd över min ansiktsmask för 130 dollar.

 

Hela vägen tillbaka till lägenheten försökte Niklas intala mig att man inte kan sätta ett pris på den upplevelsen han haft. Om jag ska vara helt ärlig så tror jag det var honom själv han försökte övertala och inte mig…