Nu är vi efter en lång flygresa på Sveriges kalla marker.

 

Ett tag trodde jag att jag skulle behöva åka hem själv eftersom Niklas blev misstänkt för knarksmuggling i säkerhetskontrollen i USA. Han hade lagt en halv stock snus i handbagaget som tydligen verkade misstänkt i amerikanernas ögon så de drogtestade det. Niklas klarade sig denna gången.

 

Vid 22:00 cirka fick vi gå på planet och sen väntade en lång flygresa till London. Inte så lång för Niklas eftersom han sov hela resan. Jag läste och kollade på film.

 

När vi landade i London var det dags för Niklas att kontrolleras för knark igen. Denna gången var en parfym från tax freen misstänkt. Jag börjar nästan misstänka att Niklas har span på sig. Även denna gången klarade han sig.

 

Resan mellan London och Köpenhamn gick smärtfritt. Mest smärtfritt för Niklas eftersom han sov i två timmar till. Det verkar ta på krafterna att bli skäligen misstänkt för knarkbrott.

 

När vi kom till Köpenhamn gick allt smärtfritt fram till tullen och passkontrollen på Öresundsbron där vi blev brutalt utfrågade av en tulltjänsteman om vart vi kom ifrån, hur länge vi varit iväg, om vi parkerat på Kastrup och om parkeringen var dyr. Jag fick lite panik och sa att vi kom från London samtidigt som Niklas sa att vi kom ifrån Los Angeles. Det blev lite tryckt stämning i bilen efter det då vi inte synkat våra ”stories” så bra.

Nu har vi lite drygt 20 mil kvar hem. Jag ska sova när vi kommer hem. Niklas kan nog inte sova så bra…