Idag inledde vi morgonen något annorlunda. Vår tänkta sovmorgon spolierades av frenetiskt ringande i våra telefoner. Ingen av oss kände igen numret och undrade vad det var frågan om. Klockan hade knappt hunnit bli sju när jag såg att David ringde till mig via Facebook. Jag svarade sömndrucket, David hade fått för sig att vi kanske var i Vegas på en countryfestival och att vi möjligtvis hade blivit nedskjutna i masskjutningen. Jag försäkrade David om att vi var i säkerhet i LA. Han blev så lättad av det beskedet att vi senare ryktesvägar fick reda på att han brutit en av sina många dieter för vår skull och snacksat i sig choklad och druckit cola. Det var faktiskt lite gulligt men även rörande att han blev så orolig. Sannolikheten hade dock varit större att vi varit involverade i en skjutning om den hänt i en bingohall i Vegas än på en countryfestival.

 

Eftersom David inte tyckte att vi skulle få ha sovmorgon så fick jag börja min morgonrutin med cigg och kaffe två timmar tidigare. Efter det så somnade jag om i två timmar till och när Niklas väckte mig var det dags att åka till Universal Studios.

 

Vi var där förra året men kände att vi (jag) ville dit igen då de öppnat en walking dead attraktion vilken var den första vi besökte. Niklas var livrädd innan vi ens kommit in i attraktionen.

 

 

När vi väl kom in, innan själva zombieattraktionen började var det lite läskigt. Niklas var vid detta laget väldigt uppjagad och om han haft sin klocka på sig hade den varnat honom för hög puls. Man fick tyvärr inte ta kort inne i attraktionen men jag kunde ta lite kort innan kaoset i labyrinten började.

 

 

När vi kom in i labyrinten så var det mörkt och läskigt. Ibland hoppade en zombie ut framför oss och Niklas skrek som en liten flicka. Därinne var han inte den stora tuffa marinkårssoldaten direkt. Jag var helcool under hela turen och jag har kommit fram till att jag skulle klara mig ypperligt under en zombieapokalyps.

Efter Niklas skräckupplevelse så gick vi och kollade på waterworld, vi tyckte att det var en lysande idé att sätta oss i soak zone vilket såhär i efterhand var ganska korkat gjort med tanke på att vi fick spannar fyllda med vatten kastade över oss! Tur att det var varmt ute så att vi torkade fort.

 

 

 

Showen var lika häftig som förra året och det exploderade saker och var vatten överallt.

 

Eftersom vi var en aning blöta efter waterworld gick vi runt en stund för att torka upp innan vi åkte på em studiotour och höll på att bli mördade av Norman Bates och uppäten av Hajen.

 

 

Efter studioturen och en heldag på Universals kände vi oss ganska nöjda och åkte tillbaka till lägenheten. När vi kom tillbaka hade Rick snott vår parkeringsplats så Enrique skällde på honom och han fick flytta på sig. Rick var lika glad för det.